Αγαπημένη παρουσιάστρια του «Shopping Star» και κριτής του «GNTM 5», η Βίκυ Καγιά είναι μία γυναίκα που έχει ξεχωρίσει και διαπρέψει στο χώρο της μόδας. Ένα από τα μοντέλα της χώρας μας που έκαναν μία μεγάλη διαδρομή και στο εξωτερικό, η Βίκυ Καγιά έγραψε ιστορία με τις επαγγελματικές της επιλογές.

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram stories με βίντεο και φωτογραφίες από το 2001 όταν περπατούσε στις πασαρέλες. Στα 23 τότε της χρόνια, η Βίκυ Καγιά έλαμπε και εντυπωσίαζε με το στυλ και την ομορφιά της.

Βίκυ Καγιά

Να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια και μοντέλο άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 14 ετών με το μόντελινγκ, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Σε ηλικία 19 ετών εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης, για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 επέστρεψε στη χώρα μας όπου συνέχισε την καριέρα της και δραστηριοποιήθηκε και σε άλλους τομείς.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ