Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, το GNTM, το Shopping Star, αλλά και τα unfollow που έκανε στον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το τρέιλερ για το GNTM κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις. Έτσι θα γίνει και φέτος» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα unfollow που έκανε στον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η ίδια απάντησε: «Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους, γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από το ποιος έκανε follow και unfollow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα, γιατί το Instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό».

Όσον αφορά το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια ομάδα κριτών στο GNTM, αλλά και τα αρνητικά σχόλια  είπε: «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν, να μας αγαπάνε, ούτε καν να μας σέβονται. Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Γιατί να μην είναι η ίδια ομάδα; Μπορεί να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα concept».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Μου ήρθε τούβλο στο κεφάλι. Πώς σου ήρθε αυτό; Σε άνθρωπο κουρασμένο δεν ρωτάς τέτοια πράγματα. Να κάνουμε πρωινό με τον Γιώργο Καράβα να τσακωνόμαστε και εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ