Το GNTM 5, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με τη Βίκυ Καγιά. Αυτή τη χρονιά, το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών,  που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Βίκυ Καγιά έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για την επιστροφή της στο τηλεοπτικό project που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. «Υπέγραψα επίσημα, ναι», είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα». Αποκάλυψε δε, ότι μόνο ο Γιώργος Καράβας θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, από την παλαιότερη ομάδα.

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συνεργάτες μου. Από ότι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαφορά, πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Μόνο ο Γιώργος ο Καράβας θα είναι στο project από αυτούς που ξέρετε. Οι υπόλοιποι θα είναι καινούργιοι», είπε η Βίκυ.

Θα είναι η Ηλιάνα Παπεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου στο νέο GNTM; «Από ότι ξέρω όχι δεν θα είναι η Έλενα ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου», απάντησε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ