Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως όλα δείχνουν μίλησαν και έλυσαν την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Οι δυο τους είχαν να μιλήσουν από τότε που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε από το GNTM, ενώ η Βίκυ Καγιά της είχε στείλει μήνυμα για “καλή αρχή” στο νέο της εγχείρημα. Ωστόσο, μέσα από συνεντεύξεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε εκφράσει τη πικρία της για τη Βίκυ Καγιά.

Πριν λίγες μέρες, οι δυο τους μίλησαν και θέλησαν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα προκειμένου να μην υπάρχει αυτό το κλίμα ανάμεσά τους.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε ότι το show του Star αλλάζει μέρα και μεταφέρεται Παρασκευή.

«Είναι πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, είναι πολύ ωραίο νομίζω να κάνουμε γιορτές με τον κόσμο. Η αλλαγή της ημέρας είναι πολύ πιο βολική γιατί δεν έχουν τα παιδιά σχολείο την επόμενη ημέρα. Την Κυριακή γυρνάω πολύ αργά και ξυπνάω πολύ νωρίς για να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολείο» και συνέχισε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Δε μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα ακριβώς με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, απλά κάπως με έπνιξε το δίκιο και το παράπονο. Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, όπως την αισθάνεται.

«Πριν μία εβδομάδα, δέκα ημέρες, μιλήσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Και από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον είναι όλα εντάξει και από όσο ξέρω και από τη δική της. Οπότε όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποίησα εγώ τουλάχιστον ότι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα να ειπώθηκαν και να μεταφέρθηκαν και στις δύο πλευρές αλλιώς από ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, προς Θεού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ