Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε on camera πως εκείνη και ο Γιώργος Καράβας, τους οποίους παρακολουθούμε στο GNTM, έχουν καβγαδίσει μεταξύ τους, ενώ παράλληλα σχολίασε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο tv show.

«Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε ή στον ημιτελικό ή στον τελικό, οπότε πάμε βάσει προγράμματος», είπε η παρουσιάστρια. «Ακούστηκε ότι επιστρέφει λίγο νωρίτερα για να ανέβουν τα νούμερα», είπε η ρεπόρτερ με αποτέλεσμα την έκρηξη του Τάσου Σοφρωνίου. «Θέλω να μου πεις σε παρακαλώ από πού ακούγονται όλα αυτά και δεν ξέρουμε εμείς. Πώς γίνεται να τα ακούτε όλα εσείς κι εμείς να μην ακμούμε τίποτα», είπε. Ο Γιώργος Καράβας έδωσε τη δική του απάντηση, ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου ανέφερε; «Αυτές δεν είναι ερωτήσεις. Κάποιοι είπαν και κάποιοι είπαν. Ο καθένας ας λέει ό, τι θέλει».

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τον καβγά της με τον Γιώργο Καράβα, λέγοντας: «Τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς». Σε παλαιότερες δηλώσεις της, ωστόσο, δεν είχε αναφερθεί σε αυτό υπεκφεύγοντας και τονίζοντας: «Οι φημολογίες είναι φημολογίες».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ