Η δημοφιλής παρουσιάστρια και top model, Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε ένα βίντεο με μορφή Insta story από τα γενέθλια του φίλου της Σπύρου Ξυλά, με την ίδια να χορεύει τσιφτετέλι και να απολαμβάνει τη στιγμή στο μέγιστο. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο μαγνητοσκόπισε η model coach του GNTM, Μαίρη Βιτινάρος.

Η Βίκυ ανέβηκε στην καρέκλα και αφέθηκε στο ρυθμο του τραγουδιού «YA HABIBI» των Mohamed Ramadan & Gims και το αποτέλεσμα τή δικαίωσε. Οι φίλοι και συνεργάτες της ενθουσιάστηκαν με τις χορευτικές της ικανότητες, όπως κι εμείς.

Η Βίκυ Καγιά διακρίνεται για τον αυθορμητισμό της και δεν διστάζει να κοινοποιεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και την επαγγελματική της ζωή, ενώ αρκετές είναι οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της στιγμές χαράς. Το χιούμορ της επιστρατεύεται συχνά στις αναρτήσεις της, όπως και κάποια από τα ταλέντα της.

Καγιά

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, έκανε μια ωραία δημοσιεύση γεμάτη μουσική και χορό. Άλλωστε, έχοντας υπάρξει παρουσιάστρια του «Dancing with the stars», έχει έρθει σε επαφή με τον χορό, ενώ έχει ωθήσει και τα παιδιά της, Κάρολο-Ηλία και Μπιάνκα σε αυτόν.

Η παρουσιάστρια και leader του GNTM, λοιπόν, μάς έδειξε ακόμα ένα ταλέντο της και παρουσίασε το τσεφτετέλι της στους 650 χιλιάδες follοwers της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ