Η παρουσιάστρια και νομικός Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της ελλαδικής showbiz.

Αν και τα χρόνια περνούν, η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη σιλουέτα της, η οποία δεν αλλάζει μέσα στα χρόνια και παραμένει το ίδιο fit.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της και επιλέγει τροφές που ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και δεν την επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και ανθυγιεινές ουσίες.

Βέβαια, η διατροφή χωρίς την άσκηση δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως εξηγούν οι ειδικοί.

Η παρουσιάστρια λοιπόν εφαρμόζει τον ιδανικό συνδυασμό, καθώς παράλληλα με την ισορροπημένη διατροφή, ακολουθεί και ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Το αγαπημένο της είδος άσκησης, όπως είναι γνωστό, είναι το beach volley. Κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία επιδίδεται στο αγαπημένο της σπορ, ενώ συχνά συμμετέχει και σε τουρνουά, όπου δείχνει τις ικανότητές της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα που τραβά όλα τα βλέμματα. Μάλιστα, πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες της από τους αγώνες του beach volley ή από τις βουτιές της στην παραλία και εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με τις καλοσχηματισμένες αναλογίες της.

Δείτε παρακάτω τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να ποζάρει με μαγιό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ