Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο κόλλησαν κορωνοϊό και μέχρι να εκδηλώσουν συμπτώματα είχαν ταξιδέψει τη μισή υφήλιο και είχαν λάβει μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το διάσημο ζευγάρι παραβρέθηκε σε μεγάλο πάρτι στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Εκεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, κόλλησαν τον κορωνοϊό. Από το Λος Άντζελες πέταξαν στη Βρετανία, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιους τους, Μπρούκλιν. Δεν κάθισαν ούτε μία ημέρα, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι. Γύρισαν λοιπόν ξανά στις ΗΠΑ, μαζί με όλη την οικογένεια.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του άρχισαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Βικτόρια, η οποία παρουσίασε πονόλαιμο και πυρετό. Το διάσημο ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Είναι επίσης άγνωστο πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν από την έντονη κινητικότητα του ζεύγους.

Η δήλωση του Μπέκαμ για τον γάμο του με τη Βικτόρια που θα συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ