Σύμφωνα με ρεπορτάζ και όσα μετέφερε ο Χριστόφορος Νέστορος, μέσα από τον Alpha Κύπρου. Τρία επιφανή πρόσωπα τα οποία φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ενώ ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις, μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης και του πατέρα της για κατοχή ναρκωτικών.

Οσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε τη 12χρονη ως 16χρονη. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη είπε πως διατηρεί οίκο ανοχής στο Γκάζι και ο 53χρονος ερχόταν με την 12χρονη και την εξέδιδε. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως στα άτομα που καταγράφηκαν στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί. «Εχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα», είπε η Ντίνα Καρατζιώτη. Ο Ηλίας Μίχος που του αποδίδεται ο ρόλος του «εγκεφάλου» στην υπόθεση εμπορίας του παιδιού επέλεξε να μην μιλήσει για καλλιτέχνες, ηθοποιούς και πολιτικούς που κάποιοι αφήνουν υπόνοιες για εμπλοκή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ