Εσείς θυμάστε πως ήταν εμφανισιακά και που έπαιζε η Βάσω Λασκαράκη όταν την πρωτογνωρίζαμε; Φωτογραφίες της ηθοποιού μας πάνε 12 χρόνια πίσω, στο μακρινό 2009, όταν η Λασκαράκη είχε αναλάβει τον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σίριαλ «Η πολυκατοικία».

Τα τελευταία χρόνια απολαύσαμε την Βάσω Λασκαράκη στο ρόλο της Λυδίας στην σειρά του ALPHA, «Το σόι» . Η Λυδία Χαμπέα ήταν κόρη κρεοπώλη και προερχόταν από λαϊκή οικογένεια. Ο σύζυγός της, Σάββας, είχε μεγαλώσει σε μια αστική οικογένεια στην Κηφισιά, και οι διαφωνίες μεταξύ των δύο οικογενειών είναι συχνές και χάριζαν στιγμές γέλιου.

Ωστόσο, πολύ πριν αναλάβει αυτό τον ρόλο, η Λασκαράκη είχε πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η πολυκατοικία» υποδυόμενη την Λουκία. Ήταν μάλιστα ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση.

Πάρα πολλά έχουν αλλάξει από τότε στην εμφάνιση αλλά και τη ζωή της δημοφιλούς ηθοποιού που πλέον έχει γίνει μαμά, και μετά το διαζύγιό της έκανε ένα δεύτερο γάμο με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Εμφανισιακά πλέον προτιμά να είναι πιο φυσική, με καστανά και μακριά μαλλιά ενώ έχει χάσει αρκετά κιλά και το σώμα της είναι εμφανώς πιο γυμνασμένο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Πηγή: in.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ