Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου είναι βαθιά φιλόζωοι και έχουν δύο σκυλιά, τα οποία λατρεύουν.

Από σήμερα απέκτησαν ένα ακόμη, το οποίο μάλιστα έσωσαν από τα σκουπίδια. Όπως θα δείτε στην ανάρτητη που έκανε ο ηθοποιός, επέστρεφε από το υγιεινομικό κέντρο στο οποίο εμβολιάστηκε, όταν η σύζυγός του άκουσε ένα σκυλάκι να κλαίει. Αφού εντόπισαν τον ήχο να προέρχεται από έναν κάδο σκουπιδιών ο ταλαντούχος κωμικός δεν δίστασε.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βούτηξε στον κάδο σκουπιδών χωρίς δισταγμό

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο δημοσίευσε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βούτηξε ολόκληρος στον κάδο σκουπιδών, προκειμένου να σώσει ένα κουταβάκι. Και όπως καταλάβαμε θα αποτελέσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους, αφού η Λίνα Πρίντζου ακούγεται να λέει “Βασίλη να ξέρεις θα το πάρουμε σπίτι μας και αυτό!” Όπως σημείωσε ο Χαραλαμπόπουλος στην ανάρτησή του “έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ