Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023 και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι. Ωστόσο, αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειώνθα τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος, ο οποίος είναι ανιψιός του βασιλιά Κωνσταντίνου, η μητέρα του και αδερφή του Κωνσταντίνου, Σοφία, βασίλισσα της Ισπανίας, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα από την περασμένη Πέμπτη. Στην κηδεία ενδέχεται να παραστεί ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, κουνιάδος του Κωνστνατίνου.

Εκπροσωποι και από τις βασιλικές οικογένειες της Σουηδίας και της Νορβηγίας θα παραστούν εκτός από της Δανίας.

Ο Ισαάκ Καρυπίδης μίλησε στο «Πρωινό» την Πέμπτη και ανέφερε ότι ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και μέχρι τώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας θα παρευρεθεί στην κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ενδέχεται να έρθει ο βαφτιστήρας του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έχει βαφτίσει και τον εγγονό του θανόντος, πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί τη Δευτέρα στο Τατόι, δίπλα στη μητέρα του, Φρειδερίκη, και του πατέρα του, βασιλιά Παύλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ