Με μία φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να στέκεται δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι διακοσμημένο με στολίδια από ανακυκλωμένα υλικά και φυσικά στοιχεία όπως κώνους από πεύκα.

Πρόκειται για το πρώτο στιγμιότυπο από τη μαγνητοσκόπηση του χριστουγεννιάτικου λόγου του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το δέντρο στη συνέχεια αξιοποιήθηκε από το παρεκκλήσι ώστε να μπορούν να το απολαύσουν από κοντά οι επισκέπτες, ενώ η διακόσμηση του χώρου αξιοποιεί φυλλωσιές και φυτά της αγγλικής φύσης.

Το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά ανήμερα τα Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει από το 1957 οπότε η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε η πρώτη που κάθισε μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για να απευθύνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα στη Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας. Ο γιος της Κάρολος, που τη διαδέχτηκε μετά τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο δεύτερος βασιλιάς που απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα στον λαό του.

βασιλιάς Κάρολος

Η τηλεοπτική μετάδοση του χριστουγεννιάτικου μηνύματος του Καρόλου θα συνοδεύεται από τα κάλαντα και τον εθνικό ύμνο που τραγούδησε η χορωδία του St George’s Chapel.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ