Θετική στον κορωνοϊό είναι η Δέσποινα Βανδή και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε στον τελικό του J2US.

Ωστόσο στην έναρξη του σόου τραγουδιού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται μέσω skype και θα βαθμολογεί τα ζευγάρια. Μάλιστα, αμέσως είδαμε στους δέκτες μας την κριτή  από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της.

«Καλή χρονιάς όλο τον κόσμο. Ζηλεύω πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στον τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου που ροκάνιζε τη θέση μου όλα αυτά τα χρόνια τελικά τα κατάφερε. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό. Είναι πολύ περίεργο, αλλά προέχει η υγεία. Θα μπορούσα σήμερα που είναι η πέμπτη ημέρα να είμαι κοντά σας, αλλά είπαμε να μην το ρισκάρουμε. Να κρατήσουμε τις 10 ημέρες.

Η ίδια φυσικά τόνισε ότι έπρεπε να είχε βγει έξω διανύοντας την πέμπτη ημέρα αλλά θέλει να είναι από μόνη της πιο πολύ προσεκτική.

Πολλοί χρήστες στα social media και Κύπριοι παραξενεύτηκαν με αυτή την δήλωση, όμως υπάρχει εξήγηση.

Η Ελλάδα έχει υιοθετήσει το αμερικανικό μοντέλο στο θέμα διάρκειας της καραντίνας όσων ασθενών με CoViD έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων, αποφάσισε να μειώσει το διάστημα της καραντίνας από τις 10 μέρες στις 5 για τους ασυμπτωματικούς ασθενείς.

Μετά το πέρας των 5 ημερών, υπάρχει  αυστηρή σύσταση για χρήση μάσκας παντού ακόμα και στο σπίτι για άλλες πέντε ημέρες.

Παράλληλα υιοθέτηθηκε και η απόφαση του CDC ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι που έρχονται σε επαφή με κρούσμα, δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα αλλα θα φορούν μάσκες για 10 μέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ