Σύμφωνα με δημοσίευμα πριν από λίγες ημέρες οι περαστικοί έξω από γνωστό εστιατόριο της Αθήνας είδαν τα πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της εποχής, την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να καυγαδίζουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πράγματι τον πρώτο του καυγά, έναν καυγά που έτυχε να γίνει σε δημόσια θέα καθώς λίγο νωρίτερα οι δυο τους έτρωγαν μαζί. Εκεί ήταν που τους εντόπισαν αρχικά οι φωτογράφοι και ξεκίνησε η ένταση ανάμεσά τους.

Μπορεί το ζευγάρι να μην κρύβεται πλέον, όμως δεν επιθυμεί ιδιαίτερα τη δημοσιότητα και η παρουσία των φωτογράφων στο εστιατόριο εκνεύρισε φανερά τον ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, οι δυο τους έφυγαν κάπως βιαστικά από το μαγαζί με σκοπό να συνεχίσουν αλλού την έξοδό τους. Μόνο που πριν συμβεί αυτό, μεσολάβησε ένας καυγάς.

Καρέ καρέ η ένταση μεταξύ Βανδή και Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή περπατούσαν και μιλούσαν όταν ξαφνικά σταμάτησαν στη μέση του δρόμου.

Εκείνος ήταν πολύ θυμωμένος και δεν το έκρυβε ενώ άρχισε να μιλάει μεγαλοφώνως. Περαστικός τον άκουσε να λέει στην τραγουδίστρια ότι εκείνη ευθύνεται για την παρουσία των φωτογράφων επειδή λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει story στο instagram το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε το που θα είναι.

“Γιατί το έκανες αυτό;”, της έλεγε ο ηθοποιός εγκαλώντας την για την δημοσιοποίηση της κοινής τους εξόδου. Η κουβέντα τους κράτησε αρκετή ώρα και όσοι τον είδαν κατάλαβαν αμέσως ότι οι δυο τους τσακώνονταν.

Με πληροφορίες από το περιοδικό Ciao

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ