Ένα ατύχημα στην Επίδαυρο προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα στην Βάνα Μπάρμπα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, κάτι που είχε η ίδια κοινοποιήσει μέσω facebook.

Το χειρουργείο, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε και η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι όλα πήγαν καλά και ανάρτησε φωτογραφία από το νοσοκομείο της Βούλας.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός έγραψε πως το πρόβλημα ξεπεράστηκε και έσπευσε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο που της στάθηκε.

«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.
Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο. Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία! Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε
».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ