Τι κι αν ο κόσμος έχει αφοσιωθεί στη φιγούρα της Τζούλια Ρόμπερτς και έχει ενδεχομένως ξεχάσει τον αδερφό της, ο 66χρονος Αμερικανός ηθοποιός ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα του με τον ρόλο του στο King Of The Gypsies το 1978, χάρης στον οποίο κέρδισε και το πρώτο του Golden Globe Award.

Οι κοινές εμφανίσεις των αδερφών Ρόμπερτς είναι ελάχιστες και έτσι, κυριαρχεί η ιδέα ότι ο Έρικ δεν έχει καλή σχέση με τη Τζούλια, εκείνος όμως διαψεύδει κάθε τέτοιου είδους είδηση.

Ο Έρικ Ρόμπερτς έχει έναν υπέροχο γάμο με την Ελίζα Γκάρετ και μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Έμμα, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα και της θείας της. Το ταλέντο είναι κληρονομικό, κυλλά στις φλέβες των Ρόμπερτς και σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

Τώρα, μετά από αρκετό καιρό, ο Έρικ Ρόμπερτς έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του. Ο 66χρονος ηθοποιός, μέλος του καστ του «Babylon», φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα της ταινίας, την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Μουσείο Κινηματογραφικών Ταινιών της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ