Καλεσμένη στο “Happy Day” της Τρίτης βρέθηκε η Τζούλια Νόβα, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η ίδια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι: Γενικότερα ήθελα να κάνω οικογένεια, δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα και εφόσον και ο Μιχάλης ήταν θετικός στο να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα”.

Και συνέχισε λέγοντας: Μετά από δυόμιση μήνες, όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος. Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;”. Γέλασε μαζί μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ