Η Τζούλια Νόβα πριν λίγες μέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέον περνάει όμορφες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην κόρη της, τον χρόνο που περνάμε μαζί, ενώ αποκάλυψε το σπάνιο και ιδιαίτερο όνομα που θα της δώσουν.

«Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα! Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα. Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα είμαι 58 κιλά και πριν ήμουν γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι» αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ