Δικαιωμένος βγήκε ο Τζόνι Ντεπ στην δικαστική μάχη που είχε για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, την Τετάρτη 1/6/2022 ήταν υπέρ του διάσημου ηθοποιού και ο Τζόνι Ντεπ. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ηθοποιός θα λάβει το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Ο ίδιος δεν παρευρισκόταν στο δικαστήριο καθώς βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια ροκ συναυλία. Μετά την πληροφόρηση για την ετυμηγορία υπέρ του, προχώρησε στην δημοσίευση μιας ανάρτησης στο Instagram. Στην ανάρτηση, αναφέρεται στον τρόπο αντιμετώπισης των ΜΜΕ προς εκείνον και την ανακούφιση που νιώθει για την ετυμηγορία των δικαστών.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πριν από έξι χρόνια, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου, αλλά και οι ζωές των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα.

Όλα εν ριπή οφθαλμού.

Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες από τα μέσα ενημέρωσης με βάρυναν, τα οποία σήκωσαν ένα ατελείωτο κύμα μίσους, παρ’ όλο που δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες εναντίον μου. Έκαναν τον γύρο του κόσμου δύο φορές μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.

Και έξι χρόνια αργότερα, οι ένορκοι μου έδωσαν πίσω τη ζωή μου.

Από την πρώτη στιγμή ο στόχος μου ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξαρτήτως της έκβασης. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους των οποίων η στήριξη παρέμεινε ακλόνητη. Νιώθω ειρηνικά γνωρίζοντας ότι το κατόρθωσα».

Καταλήγοντας ο Τζονι Ντεπ στέλνει το μήνυμα πως «η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ».

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να τον υποστηρίξουν, γράφοντας συγχαρητήρια και εκφράζοντας την αγάπη τους. Πάρα πολλοί έγραψαν την χαρακτηριστική φράση που είχε πει στην ταινία ‘’H κατάρα του μαύρου μαργαριταριού (2003)’’, όπου υποδυόταν τον Jack Sparrow ‘’You will always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.’’

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ