Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για την καριέρα του Τζόνι Ντεπ, μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην του, Άμπερ Χέρντ. Οι δικαστικές διαμάχες που είχε με την πρώην του, του κόστισε σημαντικούς ρόλους στην καριέρα του όπως αυτό του Τζάκ Σπάροου στις ταινίες ”Πειρατές της Καραϊβικής”. Ο Ντεπ είχε αποχωρήσει από το franchise το 2018 και η Disney του έκανε πρόταση-μαμούθ για να υποδηθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο!

Η συγκεκριμένη πρόταση, δεν είναι η μόνη που έχει δεχθεί ο δημοφιλής ηθοποιός αφού φαίνεται ότι έχει δεχθεί πρόταση και για έναν ιστορικό ρόλο. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ντεπ ετοιμάζει μια νέα ταινία με τίτλο «La Favorite», στην οποία θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο XV΄. Όπως έγινε γνωστό, η πλατφόρμα streaming Netflix, εξασφάλισε τα δικαιώματα της ταινίας και θα τη διαθέσει στους συνδρομητές του 15 μήνες μετά την πρεμιέρα της στις αίθουσες. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για ταινία της γνωστής υπηρεσίας ούτε εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στην παραγωγή της.

Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Maiwenn Le Besco και θα βγει στις γαλλικές αίθουσες το 2023. Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του Ντεπ στη γαλλική γλώσσα, ο οποίος θα φρεσκάρει λίγο τα γαλλικά του, καθώς έμενε επί χρόνια στη Γαλλία με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ