Ο Τζόνι Ντεπ αντιμετωπίζει μια δύσκολη μάχη στην αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Άμπερ Χερντ.

«Η Πρώτη Τροποποίηση προστατεύει τα δικαιώματά μας να συζητάμε θέματα δημόσιας ανησυχίας – τα οποία αναμφισβήτητα, στη σημερινή εποχή, περιλαμβάνουν τη ζωή των διασημοτήτων», εξήγησε η δικηγόρος.

Οι υποθέσεις δυσφήμισης είναι δύσκολο να κερδηθούν γενικά και ακόμη πιο δύσκολο όταν αφορούν διασημότητες, επειδή υπάρχει ένα πρόσθετο βάρος απόδειξης της «πραγματικής κακίας». O Ντεπ δεν φαίνεται να αγχώνεται με τη δύσκολη φύση της υπόθεσής του και περνάει μια εβδομάδα άδειας από τη δίκη στην Ευρώπη, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του.Τζόνι Ντεπ

«Ο Τζόνι βρίσκεται στην Ευρώπη και παίρνει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, να κάνει παρέα με παλιούς φίλους, να παίξει μουσική και να κάνει μεγάλες βόλτες στην εξοχή», δήλωσε η πηγή στη New York Post.

Ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε την Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση για ένα άρθρο της Washington Post το 2018, που έγραψε και αποκαλούσε τον εαυτό της «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Η Χερντ δεν ανέφερε το όνομα του Ντεπ στο δοκίμιο, αλλά οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι εξακολουθούσε να τον στιγματίζει, επειδή αναφερόταν ξεκάθαρα στους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή κακοποίηση που έκανε η Χερντ όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Η ηθοποιός του “Aquaman” αντεπιτέθηκε υποστηρίζοντας ότι ο Ντεπ διεξάγει μια «εκστρατεία δυσφήμισης» για να καταστρέψει τη ζωή της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ