Μετά τη δικαίωση του στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ, ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση και στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok δημοσιεύοντας την πρώτη του ανάρτηση. Το βίντεο, που έγινε προφανώς viral, δείχνει πλάνα από τους θαυμαστές του που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο κατά την διάρκεια της δίκης του με την πρώην σύζυγό του και που έδειχναν την υποστήριξή τους στον ηθοποιό αλλά και πλάνα από την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στη βρετανική πρωτεύουσα, με τον Jeff Beck.

Johnny Depp: «Μαζί κάναμε το σωστό και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά»

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό του, έγραψε τα εξής λόγια: «Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζ. Ντεπ»

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys

Θυμίζουμε ότι ο χολιγουντιανός σταρ κέρδισε την υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμηση και το δικαστήριο επιδίκασε στην Άμπερ Χέρντ να καταβάλλει συνολική αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της. Τα 10 εκατομμύρια επιδικάστηκαν ως κανονική αποζημίωση και άλλα 5 εκατομμύρια ως «τιμωρητική αποζημίωση». Το δικαστήριο έκρινε ότι πράγματι, η Heard δυσφύμησε τον Depp με το άρθρο της στην «Washington Post» το 2018, όπου είχε ισχυριστεί ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία, χωρίς όμως να κατονομάσει τον Depp. Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της Χέρντ ήταν «ψευδές» και ότι η ηθοποιός ενήργησε με «πραγματική κακία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ