Σε θρίλερ έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες η παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό open, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστικού του φακέλου που βρίσκονται στη διάθεση των αρχών Αυστραλίας.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου PCR test του Τζόκοβιτς, το οποίο ήταν θετικό στον κορωνοϊό, έχει ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για αυτό καθώς στις 17 του ίδιου μήνα, μία ημέρα αργότερα δηλαδή είχε βρεθεί σε εκδήλωση όπου μάλιστα δεν φορούσε μάσκα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν φαίνεται να είχε σκοπό να εμβολιαστεί, ωστόσο με το πιστοποιητικό νόσησης θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Australian Open, αν και ανεμβολίαστος. Μένει να φανεί λοιπόν τι θα ισχύσει από εδώ και πέρα, καθώς όπως υποστηρίζουν ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να εξασφαλίσει γήπεδο προπόνησης ενόψει του Australian Open τις ημέρες που βρίσκεται στο ξενοδοχείο , ωστόσο οι αρχές απέρριψαν το αίτημα του Σέρβου τενίστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ