Η Τζένιφερ Άνιστον όχι μόνο είναι έτοιμη να ξαναβγεί ραντεβού αλλά αποκαλύπτει και πώς θέλει τον σύντροφό της.

Μιλώντας στο podcast του SiriusXM’s «Lunch With Bruce», η  52χρονη Άνιστον είπε ότι πλέον είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει πάλι να βγαίνει ραντεβού.

Έχουν ήδη περάσει εξάλλου τρία χρόνια, από το 2018 οπότε και πήρε το διαζύγιό της από τον δεύτερο σύζυγό της τον Τζάστιν Θερού.

Παρόλο που είπε στον οικοδεσπότη ότι είναι έτοιμη να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον έρωτα, σημείωσε ότι ήταν δύσκολο να συναντήσεις ανθρώπους λόγω της πανδημίας αν και κανείς δεν της έχει τραβήξει ωστόσο, ακόμα την προσοχή.

«Κανένας σημαντικός δεν έχει χτυπήσει ακόμα το ραντάρ μου», είπε. «Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να μοιραστώ τον εαυτό μου με κάποιον άλλον. Δεν το ήθελα για πολύ καιρό και αγαπούσα πραγματικά το γεγονός ότι ήμουν  αφεντικό του εαυτού μου. Χωρίς να είμαι μέρος, δηλαδή ενός ζευγαριού, όπως ήμουν από τα 20 μου. Έτσι, υπήρχε κάτι πολύ ωραίο στο να αφιερώνω χρόνο για μένα» είπε.

Η Άνιστον ξεκαθάρισε δε, ότι δεν είναι φαν των διαδικτυακών γνωριμιών.

«Είμαι κορίτσι της παλιάς σχολής» είπε αναφερόμενη στις εφαρμογές γνωριμιών για τους celebrities.

«Εδώ πρόκειται για χημεία, και να βλέπει ο ένας τον άλλον. Οι άνθρωποι δεν έρχονται πλέον σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους, δεν το κάνουν πια αυτό. Είναι περίεργο» είπε.

Όσο για το τι ψάχνει σε έναν άντρα, συμφώνησε με τον οικοδεσπότη ότι το πρώτο φιλί είναι «αρκετά σημαντικό».

«Ναι, αυτό καθώς και η ευκολία με την οποία κυλά η συζήτηση την πρώτη φορά (που συναντάς κάποιον). Αυτό είναι ένας καλός δείκτης για την αυτοπεποίθηση του άλλου. Και χιούμορ, σας παρακαλώ, σας ικετεύω. (Πρέπει να είναι) Γενναιόδωρος, επίσης, ευγενικός με τους ανθρώπους, ξέρεις, είναι πολύ λίγα τα απαραίτητα στοιχεία» πρόσθεσε η Άνιστον.

Τόνισε δε ότι η φυσική κατάσταση είναι σημαντική «και όχι μόνο για το πώς φαίνεσαι. Θέλω να είμαι εδώ για πολύ καιρό και να μην είμαι σε αναπηρικό αμαξίδιο στα 80 μου», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ