Η Βασιλική Χατζηαδάμου πιο ανανεωμένη από ποτέ επιστρέφει απόψε στις 21.20 μέσα από την συχνότητα του Alpha Κύπρου, για να παρουσιάσει την εκπομπή “Παράδοση κατ’οίκον”.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, γεμάτη λάμψη και γλυκύτατη πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφισή της, με μια stylish εκδοχή και με το καλογυμνασμένο σώμα της να κλέβει την παράσταση.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Με πρώτο καλεσμένο τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, η ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει στην ανανεωμένη «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» στον ALPHA Κύπρου.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 21:20, η δική μας Βασιλική κάνει ΠΡΕΜΙΈΡΑ με έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς Υπουργούς της Κυβέρνησης, τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη! Αφήνει για λίγο το γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών και ανεβαίνει στη σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου Λευκωσίας, με ένα αλλιώτικο προφίλ που δεν θυμίζει πολιτική, αλλά έναν αφοσιωμένο σύζυγο, έναν πατέρα τεσσάρων κοριτσιών και έναν πολύ καλό φίλο, γιο και αδελφό!

Με ολοκαίνουργιο σκηνικό και συνεχή εναλλαγή θεματολογίας, η ζωντανή ορχήστρα της εκπομπής «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» επιστρέφει με εκπλήξεις και ζωντανές συνδέσεις! «Θέλω λαούτα τζαι φκιολιά…» ξεκινάει να μας τραγουδάει η Βασιλική Χατζηαδάμου και εμείς συντονιζόμαστε στον ALPHA Κύπρου, γιατί το ραντεβού με την παράδοση, τα τραγούδια και τους καλεσμένους που αποκαλύπτουν την παρεΐστικη πλευρά τους, εισβάλλει ξανά στα σπίτια μας…

Σε σκηνοθεσία Νάγιας Αντωνίου, όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει ξανά η μουσική εκπομπή που συνδυάζει χιούμορ, ταλέντο, φαντασία, δημιουργικότητα και την κυπριακή παράδοση στην πιο celebrity εκδοχή της!

Δείτε το trailer:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ