Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την πορεία του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση. Ο γνωστός ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Παρασκευής 28/1. Η Τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε αποκλειστικά ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την πορεία του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση έφερε στο φως της δημοσιότητας το δελτίο ειδήσεων του Star.

Το φορτηγό πέρασε μπροστά από την κάμερα καταστήματος στην οδό Δεληγιώργη και λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του Πάνου Νάτση. Το νήμα της ζωής του γνωστού ηθοποιού κόπηκε απότομα.

Στην τρισδιάστατη απεικόνιση, το φορτηγό κινείται επί της οδού Δεληγιώργη. Στη διασταύρωση με την οδό Κεραμεικού, υπάρχει STOP από την πλευρά του δρόμου, όπου κινείτο ο ηθοποιός με τη μοτοσυκλέτα του.

Η Τροχαία θα εξετάσει μαρτυρίες, βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενώ αναμένεται και πραγματογνωμοσύνη στα οχήματα.

Ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού τον είδε τη Δευτέρα το πρωί και μιλώντας αποκλειστικά στο Star περιέγραψε την ψυχολογική του κατάσταση.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Ο οδηγός του φορτηγού περιέγραψε στον αδελφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης. «Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του» τόνισε ο αδελφός του οδηγού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ