Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες το απόγευμα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, με τον ερχομό των δύο κοριτσιών τους στη ζωή.

Οι δίδυμες έγιναν η αφορμή που ο παππούς Τανιμανίδης, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την περηφάνια και την ευτυχία που νιώθει αυτή τη στιγμή με τα γεννητούρια.

Ο ίδιος αναδημοσίευσε την φωτογραφία του γιου του, στην οποία έχει τις μικρές αγκαλιά και μοιράστηκε λόγια καρδιάς και αγάπης.

Όπως έγραψε:

“Όταν το ζευγάρι είναι αγαπημένο, αλληλοϋποστηρίζεται, έχει κατανόηση, θέληση, επιμονή, υπομονή, εμπιστοσύνη στους γιατρούς και πίστη στο Θεό, όπως ο Σάκης και η Χριστίνα μεταξύ τους, είναι βέβαιο ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα, είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών.

Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ. Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ