Παρελθόν πλέον από το Survivor… ο Τριαντάφυλλος!

Ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα, που ήταν οι υποψήφιοι της χθεσινής βραδιάς, το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και έκανε την ανατροπή. Μετά από αρκετές εβδομάδες που υποστήριξε μανιωδώς τον Τριαντάφυλλο, φαίνεται πως ήρθε το τέλος.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτός που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι ο Τριαντάφυλλος, με τον ίδιο να παραμένει cool, την Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι συγκινημένοι λόγω του ότι ήρθαν κοντά και με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να πανηγυρίζουν για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Με το που αποχώρησε από το Συμβούλιο, ο τραγουδιστής κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο που θα παραμείνει για κάποιες ώρες πριν την πτήση για Αθήνα και επικοινώνησε με την σύζυγο και το παιδί του μετά από αρκετό καιρό, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου.

“Ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με την γυναίκα του πριν από λίγη ώρα. Του δώσανε ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσει γιατί το τηλέφωνό του το παίρνει ο παίκτης όταν ουσιαστικά μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα”, είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ