Μετά το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης κύρηξε τριήμερο πένθος.

Με τη σειρά τους, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες θέλησαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους και να αναβάλλουν τις εμφανίσεις τους με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τραγωδίας.

Οι αναρτήσεις των καλλιτεχνών για την τραγωδία στα Τέμπη

Έναστρον: Χρήστος Μάστορας – Δέσποινα Βανδή

Με μία ανακοίνωσή του ο frontman των MEΛΙSSΩΝ, Χρήστος Μάστορας ανέφερε ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του συγκροτήματος και της Δέσποινας Βανδή στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον.

«Οι καλλιτέχνες, οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση του «Έναστρον» δηλώνουν συντετριμμένοι για την ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη στη χώρα μας με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συμμετέχουν στο τριήμερο Εθνικό πένθος αποφασίζοντας την αναβολή ιδιωτικής εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2/3 καθώς και τη μη λειτουργία του Έναστρον την Παρασκευή 3/3. Εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους οικείους των θυμάτων», έγραφε η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα.

Τέμπη

Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης

«Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους, το Κέντρο Αθηνών δε θα λειτουργήσει αύριο, Πέμπτη 2 Μαρτίου.».

Τέμπη

Ακτή Πειραιώς: Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Κακοσαίος

«Οι καλλιτέχνες, οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση της “Ακτής Πειραιώς” δηλώνουν συντετριμμένοι για την ασύλληπτη τραγωδία που συνέβη στη χώρα μας με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Συμμετέχουν στο τριήμερο Εθνικό Πένθος αποφασίζοντας τη μη λειτουργία της “Ακτής Πειραιώς” την Παρασκευή 3/3. Εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων.».

Hotel Ερμού: Άννα Βίσση

«Λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, το “Hotel Ερμού” θα παραμείνει κλειστό απόψε, 1η Μαρτίου. Η Άννα Βίσση, οι μουσικοί της και όλη η οικογένεια του “Hotel Ερμού” εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ