Ο Τόνι Σφήνος είχε προγραμματισμένη εμφάνιση και παραλίγο να τραυματιστεί κατά την διάρκεια που ήταν στο stage και τραγουδούσε.

Όπως φαίνεται και στο video που δημοσίευσε ο ίδιος στο instagram του την στιγμή που τραγουδάει μαζί με ένα ακόμα άτομα, η σκηνή σπάει και βρίσκονται στο έδαφος. Ευτυχώς, το ύψος δεν ήταν μεγάλο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Τόνι Σφήνος έγραψε:

“Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακουστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδανε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών ριχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντομπροι καλλιτεχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές… Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε έντονους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρώσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισοπεδα τράπεζα και καρεκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφυγετε τις σφήνες που εχουν μονο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλεξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερο κράτημα… Γιατί ο Σφηνος ξέρει και να κρατα την κατακορυφο..!”

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ