Ο Τόμας Φλορ συνόδευσε στην εκκλησία τη Νίνα Φλορ στο γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, που τελέστηκε το Σάββατο (23/10) στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο πατέρας της νύφης είναι δισεκατομμυριούχος και κατάγεται από την Ελβετία. Στην ιδιοκτησία του ανήκει ο αεροπορικός Όμιλος, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 αεροσκαφών που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, όπου έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet.

Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Τόμας Φλορ είναι λάτρης της καλής ζωής, των ταξιδιών και της χλιδής. Διαθέτει ένα επταώροφο σπίτι 3.250 τετραγωνικών μέτρων στο St. Moritz, το οποίο περιέχει, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα κρασιών, spa, αίθουσα διαφημίσεων, γήπεδο σκουός, πιτσαρία και αίθουσα μπόουλινγκ. Ένα μεγάλο πάθος του είναι και τα γρήγορα αυτοκίνητα στα οποία φροντίζει να επενδύει.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Καταρίνα όταν η μοναχοκόρη τους Νίνα ήταν 5 χρόνων. Έκτοτε ο Τόμας δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, πέρα από κάποιες περιστασιακές σχέσεις.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από τα επαγγελματικά του ταξίδια και απ’ ό,τι φαίνεται σε αυτά συμπεριλαμβάνει και τον γαμπρό του, πρίγκιπα Φίλιππο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ