Και όμως είναι γεγονός…

Σύμφωνες με εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και ο Χάρης Παπαθεοχάρους, το σκάφος του Τζεφ Μπέζος βρίσκεται στη Λεμεσό προκαλώντας εντύπωση στη θέασή του.

Το πανάκριβο σκάφος είναι στα ανοιχτά της πόλης χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες και με τις εικασίες και τις πρώτες αντιδράσεις μέσω των εικόνων να κάνουν λόγο για το σκάφος του πασίγνωστου επιχειρηματία.

Πάντως πριν από λίγους μήνες είχαμε σημαντική επενδυτική εξέλιξη αποτελεί στο νησί μας με την εγγραφή της εταιρείας Amazon Data Services στην Κύπρο. Αναλυτικότερα, η Amazon Data Services (Cyprus) Ltd, η οποία είναι πλέον θυγατρική του αμερικανικού κολοσσού Amazon, εγγράφηκε στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών Κύπρου στις 6 Μαΐου 2021 και αναμένεται να μεταφέρει το management services κομμάτι της από την Ιρλανδία στην Κύπρο. Η κυπριακή εταιρεία ανήκει στον κλάδο της Amazon που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου (cloud, data center). O άλλος κύριος κλάδος δραστηριοτήτων της Amazon είναι αυτός των ηλεκτρονικών λιανικών πωλήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ