Ένα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του ”Καλό Μεσημεράκι” για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στάθηκε αφορμή για να τοποθετηθεί η ίδια η παρουσιάστρια με το δικό της σχόλιο.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 24/10 στην ενότητα ”Χρυσή Τηλεόραση”, όταν ο Μουτσινάς σχολίασε τον τρόπο που έκανε ερωτήσεις στις Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) που συμμετέχουν στο J2US, η ρεπόρτερ της εκπομπής ”Super Κατερίνα” Φαίη Φώτου.

Ο τρόπος της ρεπόρτερ φαίνεται πως δεν άρεσε στον παρουσιαστή, ο οποίος χαρακτήρισε την τακτική αυτή ως «παλιά τηλεόραση που είναι πια εμετός». «Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη “αυτή είπε αυτό για εσάς”, συγγνώμη –είναι προσωπική μου άποψη- αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς. Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε «Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η…μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

Στον χαρακτηρισμό του Νίκου Μουτσινά «παλιά τηλεόραση» θέλησε σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου να σχολιάσει η ίδια η παρουσιάστρια, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν ενοχλήθηκε με τα σχόλια του παρουσιαστή, δίπλα στον οποίο συνεργάστηκε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα: «Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει, γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ