Η Μέγκαν Μαρκλ δώρισε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ένα κουτάλι πριν κάποια χρόνια και αποκαλύφθηκε το χαραγμένο μήνυμα πάνω σε αυτό.

Η Μέγκαν τού έδωσε ένα κουτάλι για να τρώει τα δημητριακά του, ενώ πάνω έγραφε: «Δολοφόνος δημητριακών». Το εν λόγω δώρο δόθηκε δτον πρίγκιπα της Ουαλίας για τα Χριστούγεννα του 2017.

Η αποκάλυψη έγινε στο “Finding Freedom“, που γράφτηκε από τους Omid Scobie και Carolyn Durand, και στο οποίο γίνεται αναφορά στην απομάκρυνση της Μέγκαν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και στις σχέσεις τους.

Μέγκαν Μαρκλ

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Μαρκλ Μαρκλ είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι και φέρεται ότι ήθελε να εντυπωσιάσει τον Γουίλιαμ, ανησυχώντας για το τι θα του αγοράσει για τα Χριστούγεννα.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση της Μέγκαν ήταν να βρει τα τέλεια καινοτόμα δώρα για να διασκεδάσει τη νέα της ευρύτερη οικογένεια», έγραψαν οι Scobie και Durand. «Τουλάχιστον ένα από τα δώρα της ήταν τεράστια επιτυχία. Ένα κουτάλι για τον Γουίλιαμ που είχε χαραγμένη τη φράση “δολοφόνος δημητριακών”».

Ο Γουίλιαμ φέρεται να εντυπωσιάστηκε από το αστείο δώρο της Μέγακν, με την ηθοποιό να αφήνει καλή εντύπωση εκείνα τα Χριστούγεννα, τα οποία ήταν τα πρώτα που πέρασε με τη βασιλική οικογένεια.

Φέτος, ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έλειπαν από τους εορταστικούς εορτασμούς του «The Firm» στο Σάντρινγκχαμ. Οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας έχουν ενταθεί μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan στο Netflix. Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος θα τους καλέσει στη στέψη του στις 6 Μαΐου 2023.

Το αγαπημένο brand παπουτσιών της Μέγκαν Μαρκλ και το κόστος

O πραγματικός λόγος που ο βασιλιάς Κάρολος αγνοεί τον Χάρι και τη Μέγκαν

Η πρώην κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ σε ένα αινιγματικό μήνυμα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ