Ο Σάκης Κατσούλης έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού από την στιγμή που εισέβαλε στο Survivor, τόσο για την αγωνιστικότητα του, όσο και για την πρώην σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους φαίνονται μέσα από τις αντίξοοες συνθήκες να έρχονται κοντά ξανά και να ξαναβιώνουν στιγμές αγάπης και αλληλοστήριξης.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, κερδίζει μέρα με τη μέρα την αγάπη του κοινού μαζί και ξεχωριστά και μαθαίνουμε όλο κια πιο πολύ πληροφορίες για τη σχέση τους που έληξε πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε δηλώσεις ο φίλος του Σάκη, Γιώργος Μαρκούλης ο οποίος μίλησε για την σχέση των δύο παικτών του Survivor, ενώ αποκάλυψε και το δώρο που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα λίγο πριν χωρίσουν.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ