Από 16 Μάη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πάφο…

Ο λόγος; Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχει το νησί μας, αφού λόγω των καλοκαιρινών προσφορών που ανακοίνωσε για την περίδο από 16 Μάη έως 30 Ιουνίου.

Οι πύλες του πεντάστερου ξενοδοχείου ανοίγουν και πάλι τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και προσφέροντας σε Κύπριους μοναδικές τιμές στις χλιδάτες εγκαταστάσεις του.

Το Coral Beach Hotel & Resort στην Πάφο, βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα στις χρυσές αμμώδεις παραλίες και τα λαμπερά νερά του Coral Bay. Δίπλα στη χερσόνησο του Ακάμα, μια περιοχή που προστατεύεται από την UNESCO, το Coral Beach Hotel & Resort προσφέρει την ιδανική βάση για εξερεύνηση, είτε με τζιπ είτε με άλογο αλλά και για να χαλαρώσεις τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Και οι προσφορές μοναδικές… αφού μπορείς να διανυκτερεύσεις από ένα βράδυ έως έξι με τις τιμές ανά ημέρα να κυμαίνονται από 50 ευρώ και να μην υπερβαίνουν τα 65 ευρώ (ανάλογα με τις ημέρες διαμονής σας).

Δείτε την σχετική προσφορά

Και τα μοναδικά οφέλη προσαρμόζονται πάντα στις επιλογές που επιθυμείς αφού το δωμάτιο με θέα στην θάλασσα και η χρήση γυμναστηρίου και τένις είναι πάντα μέσα στα οφέλη της κράτησης σου. Διαβάστε ακόμα περισσότερες πληροφορίες και κάνε τώρα την κράτησή σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ