Τo «X Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, έρχεται στον Alpha Κύπρου με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ.

Όπως αποκαλύφθηκε, θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ. Ακόμα, θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Για πρώτη φορά επίσης σε ελληνικό τηλεοπτικό talent show θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον για το «X Factor» είναι πολύ υψηλό με τις συμμετοχές να είναι χιλιάδες. Καλλιτέχνες και μπάντες που έχουν πάθος για τη μουσική και φιλοδοξούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αλλάξουν τη ζωή τους βρέθηκαν στα pre-audistions για μια θέση στο όνειρο.

Στην Κύπρο τα auditions είχαν τεράστια επιτυχία, με επίδοξους νέους να επισκέπτονται το Rise Hotel στην Λάρνακα και να “αγωνίζονται” για το πολυπόθητο “ΝΑΙ”.

Δείτε backstage και δηλώσεις από τους πρώτους διαγωνιζόμενους. Λέτε, κάποιους από αυτούς να τα δούμε στα live;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ