Η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο την Πέμπτη μετά την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, «Harry and Meghan».

Τα τρία νέα επεισόδια παριλάμβαναν μια σειρά από συγκλονιστικούς ισχυρισμούς του ζευγαριού, με τον Χάρι να αναφέρεται στις φωνές του πρίγκιπα Γουίλιαμ, μέχρι τους ισχυρισμούς ότι δεν του επέτρεψαν να δει τη βασίλισσα, μέχρι την «ψυχρή επανένωση» τους με τη βασιλική οικογένεια.

Πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους στο Netflix, η βασιλική οικογένεια είχε τηρήσει σιγήν ιχθύος και συνεχίζει να το κάνει. Η σιωπή είναι η απάντηση της βασιλικής οικογένειας. Όταν τούς ζητήθηκε να απαντήσουν, τόσο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όσο και τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον αρνήθηκαν να κάνουν οποιονδήποτε σχολιασμό..

Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν αρκετούς ισχυρισμούς, ενώ ο Δούκας του Σάσσεξ είχε αναφέρει: «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατέψουν τον αδερφό μου. Δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν». Η Μέγκαν Μαρκλ μάλιστα, είχε ισχυριστεί: «Με πέταξαν στους λύκουςΔεν με πέταξαν απλά, αλλά με πέταξαν για να με φάνε».

Πλήθος κόσμου εξέφρασε τη γνώμη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισήμαναν ότι αυτό είναι το τέλος στη σχέση των δύο πλευρών.

«Νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για οποιεσδήποτε πιθανές μελλοντικές οικογενειακές σχέσεις…» έγραψε ένας στο Twitter.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε τον υπέρηχο του Άρτσι και αποκάλυψε τι έκανε όταν έμαθε πως είναι έγκυος

Πρίγκιπας Χάρι για τον αδερφό του Γουίλιαμ: «Έλεγαν ψέματα για να τον προστατέψουν»

Τα αδέρφια της Μέγκαν Μαρκλ σπάνε τη σιωπή τους για το ντοκιμαντέρ του Netflix

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ