Πρώτος καλεσμένος στο “Πρωινό” μετά την “είσοδο” του Γιώργου Λιάγκα, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο τηλεοπτικό δίδυμο για όλα. Για την καριέρα, την παρουσίαση, την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του.

Μη μπορώντας να μας κρατάει άλλο σε αγωνία, ο ίδιος θέλησε να κάνει τα “αποκαλυπτήρια” σήμερα on air και να ανακοινώσει πως πρόκειται να είναι ο παρουσιαστής της “Φάρμας”. Όπως ανέφερε, αν και είχε προτάσεις και από άλλα κανάλια, καταστάλαξε εκεί, γιατί έχει ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσει.

“Μπαίνουμε με το δεξί στον Ant1. Hello Ant1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελάω μέχρι τα αυτιά. Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το “κλικ” σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. “Η Φάρμα” είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Έχουμε συζητήσει και συμφωνήσει με τους φίλους μου εδώ στον ΑΝΤ1…εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ