Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ανήμερα της ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη σχέση τους.

«Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη γνωριμία με την Ιωάννα

Από την άλλη πλευρά η Ιωάννα Τούνη ανέφερε για τον αγαπημένο της: «Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης. Ήταν κλειστό το σπίτι όλο το χειμώνα, σκουπίσαμε τις κατσαρίδες πρώτα».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου η influencer και επιχειρηματίας απάντησε: «Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά… Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας».

«Φυσικά και έχουμε βρεθεί και οι δύο να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι και να μη μιλιόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε πιο κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη, τον λέει ήρωα!», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ