Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα, παραχώρησε σήμερα ο Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε τόσο για τους Onirama όσο και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε κατά την διάρκεια των χρόνων.

Για τα 20 χρόνια που κλείνουν ως μπάντα, θέλησαν να κάνουν κάτι δημιουργικό και όμορφο οπότε και έφτιαξαν το «Ανθολόγιο». Ο Μαραντίνης εξηγεί ότι «Tο «Ανθολόγιο» είναι για μικρούς και μεγάλους, η μουσική δεν έχει ηλικία, αλλά θα πρέπει να σέβεται την ηλικία. Το «Ανθολόγιο» περιλαμβάνει 30 τραγούδια και ντουέτα με μεγάλους καλλιτέχνες. Το πρώτο τηλέφωνο που πήραμε για το «Ανθολόγιο» ήταν η Χαρούλα Αλεξίου, της άρεσε πολύ η ιδέα».

Το τραγούδι που πίστευε πολύ αλλά δεν πήρε την αναγνώριση που περίμενε, ήταν το ”Μετάξι” ενώ το ”Κλεψύδρα” είναι το πιο διαχρονικό και επιτυχημένο τραγούδι των Onirama. Για την μουσική βιομηχανία και την χώρα, ο τραγουδιστής λέει ότι «Σαν λαός έχουμε μια ωραία καλλιτεχνική κληρονομιά. Υπήρχε ένας λυρισμός στον στίχο των τραγουδιών. Η ραπ έχει να δώσει πολλά. Είναι κάτι πολύ αληθινό και κάνει μια κρούση στην κοινωνία και το κατεστημένο».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, ο τραγουδιστής παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είχε προτάσεις στο παρελθόν τόσο μόνος του όσο και με την Σίσσυ. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Στο παρελθόν είχα δεχτεί προτάσεις να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή μόνος μου άλλα και με την Σίσσυ. Δεν νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να υποστηρίξω. Θα μπορούσα να κάνω κάτι που είναι πιο κοντά σε μένα, όπως μουσικό ή ταξιδιωτικό», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ