Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Κύπρου παραχώρησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε όλους με την κατάθεση ψυχής του, βρέθηκε στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Από το δημόσιο ξέσπασμα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την απόφασή του να αποχωρήσει, για την αναθεώρηση αυτής της απόφασης, αλλά και για την προσωπική του ζωή και τα επόμενα σχέδια του.

“Την απόφασή μου την είχα πάρει από το 2018, γιατί έβλεπα πως αυτό που έκανα ήταν αυτοκαταστροφικό. Νόμιζα πως ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα, αλλά όταν ήρθε η ώρα και αντιλήφθηκα πως αυτή είναι η τελευταία φορά που αγωνίζομαι με τα ελληνικά χρώματα δεν μπορούσα να κρατηθώ. Έδωσα το 100% για τα δεδομένα που είχα. Δεν είχε να κάνει με τον αγώνα, αλλά με το είχα περάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια”

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σύντροφό του και δήλωσε ευτυχισμένος που έχει το συγκεκριμένο κορίτσι στη ζωή του.

“Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που την έχω στη ζωή μου, γιατί με έχει στηρίξει αρκετά και έχει δείξει υπομονή σε πολλά θέματα. Ήξερε ότι θα ανακοίνωνα την αποχώρησή μου και προσπαθούσε να με μεταπείσει. Αλλά εντάξει εγώ, είμαι ένας άνθρωπος που ή θα το κάνουμε ή δεν θα το κάνουμε”

Δείτε το απόσπασμα στο 18:05:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ