Θα πραγματοποιηθούν φέτος τα MAD VMA στην Ελλάδα!

H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά και η προβολή τους σε μαγνητοσκόπηση με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. Όσοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στον θεσμό, καλέστηκαν να κάνουν rapid-test για τον κορωνοϊό, ανάμεσα σ’ αυτούς που έκαναν όμως, ένας βγήκε θετικός.

Ο λόγος για τον Snik, που στα 5 τεστ που είχε κάνει το ένα είχε βγει θετικό, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Το όλο παρασκήνιο αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο γνωστός ράπερ θα συμμετέχει κανονικά στα βραβεία.

“Υπήρξε μια αναστάτωση τα Mad awards γιατί όταν πήγε να κάνει την πρόβα του ο Snik έκανε κάποιο rapid test, ένα από αυτά γιατί συνολικά έκανε πέντε, είχε μια ένδειξη θετική. Αμέσως και πολύ σωστά τον συμβούλευσαν οι συνεργάτες του από την δισκογραφική εταιρεία να πάει στο νοσοκομείο να κάνει το μοριακό τεστ, το οποίο έχει βγει και αρνητικό. Εγώ μίλησα με ανθρώπους από το περιβάλλον του και μου είπαν ότι ο Snik θα είναι κανονικά στα Mad Awards”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ