Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος στο “Πρωινό”  και όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής για τον κορωνοϊό, το εμβόλιο και τους προβληματισμούς του, η Θεοφανία Παπαθωμά τοποθετήθηκε για τον τρόπο χειρισμού της συνέντευξης από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γρηγόρης Πετράκος μοιράστηκε μέσω facebook τη συνέντευξή του και η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε το σχόλιό της. Μάλιστα, το ότι ο παρουσιαστής έκανε λόγο για “δονκιχωτισμό” δεν άρεσε καθόλου στην δημοφιλή ηθοποιό.

«Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες, γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα, βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά. Και κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!».

Συντάκτης: Σάββας Μπίτζας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ