Ο Θεόδουλος Κουλλαπής βάπτισε τον μικρότερο γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Παναγιώτης!

Ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει το ευχάριστο γεγονός μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε φωτογραφίες από την δεξίωση και εναπόθεσε τις πρώτες του δηλώσεις.

Όπως ανέφερε, ήταν μια διαφορετική δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σπιτιού τους, με λιγοστούς καλεσμένους λόγω της πανδημίας.

“Κανονικά θα ηταν ένα πανηγύρι χαράς. Για όλο το σόι και τους φίλους που είναι η εκτενέστερη μας οικογένεια. Όπως ακριβώς ηταν και στα άλλα 3 παιδιά μας. Ο covid-19 όμως όπως και σε τόσους άλλους, μας αλλαξε τα σχέδια. Αν και ακρως οικογενειακή υπόθεση λοιπόν, η βάπτιση του Παναγιώτη μας ηταν μια υπέροχη μέρα για όλους μας. Έγινε στο παρα πέντε των περιορισμών και μετά από πολλές αλλαγές ημερομηνιών. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους άξιους νονούς και σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να μετετρέψουμε την αυλή του σπιτιού μας σε ένα μοναδικό σκηνικό με το θέμα που επιλέξαμε #spanishtilesandlemons. Να είστε όλοι καλά και ευχόμαστε σε όλους να είναι υγιείς και να καταφέρουν να υλοποιήσουν με χαρά τα κοινωνικά γεγονότα που μας κρατούν ακόμη κοντά τόσο που αποξενωθήκαμε”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ