Σύνδεση μέσω Skype πραγματοποίησε ο Θέμης Γεωργαντάς στην εκπομπή του Alpha Κύπρου “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Ο Έλληνας παρουσιαστής μίλησε για την καριέρα, την ζωή, την καθημερινότητα, αλλά αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με την Ναταλία Γερμανού, τον καιρό που συνεργάζονταν για την εκπομπή “Μες την καλή χαρά”.

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά πως αν και με την Ναταλία Γερμανού είναι καρδιακοί φίλοι, εκείνη την περίοδο έτυχε να μην μιλήσουν για ένα μήνα, πράγμα το οποίο δεν είχε πάρει κανένας χαμπάρι, ούτε συνεργάτες, αλλά ούτε και τηλεθεατές.

Παρόλα αυτά, όπως εξομολογήθηκε αυτή η κατάσταση έληξε γρήγορα, όταν ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη.

Με την Ναταλία Γερμανού για παράδειγμα, που ήμασταν παλαιότερα μαζί στον Alpha στο “Μες την καλή χαρά”, θυμάμαι ότι ένα μήνα δεν μιλούσαμε. Η Ναταλία είναι ένας από τους πιο δικούς  μου ανθρώπους οπότε ξέρεις. Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς. Της κρατούσα μούτρα. Χαζά δεν ήταν κάτι σημαντικό, χαζομάρες είναι αυτό που κάνεις με δυο φίλους, μετά ζητήσαμε και οι δύο συγγνώμη και τελείωσε. Απλά θέλω να σου πω ότι δεν έχει τύχει να περάσω άσχημα σε κάποια συνεργασία και ειδικά τώρα την Ναταλία που την ανέφερα, έχουμε πει πως κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και οι δυο. Μακάρι να μπορέσουμε. Το θέμα είναι τα κανάλια, εγώ είμαι σε άλλο κανάλι, η Ναταλία είναι σε άλλο, μακάρι να το φέρουν οι συγκυρίες έτσι, ώστε να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ