Ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή της “Ανοιχτά”. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του αλλά και για τον τζόγο, κάτι για το οποίο έχει κριθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει, δεν καυχιέται για τον τζόγο αλλά ούτε και τον κρύβει ενώ δηλώνει ανοιχτά ότι έχει κουραστεί. Κάτι που τον ενόχλησε ιδιαιτέρως ήταν η στάση που έδωσαν τα μέσα ενημέρωσης όταν εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει ότι ‘’Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Με ενόχλησε που πήρε διάσταση το θέμα αυτό, γιατί θα μπορούσα να το σκάσω αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα.’’

Αναφερόμενος στο κόστος που μπορεί να έχουν οι πράξεις του για την εικόνα του, ο ίδιος δηλώνει ότι ” Έχει, δεν έχει κόστος δεν θα κάτσω να σκάσω, γιατί πάνω απ’ όλα βάζω και από τη δουλειά μου ακόμη, βάζω το πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για τζόγο δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα”.

Δείτε τι λέει ο τραγουδιστής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ