Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι γνωστό ότι έχει επιλέξει μαζί με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, όπου απολαμβάνουν απλόχερα αυτά που προσφέρει η φύση.

Ο ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε με το διαδικτυακό κοινό του ένα βίντεο με ασκήσεις γιόγκα δίπλα στο κύμα ενώ η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, είχε θέμα το θεραπευτικό… βαλσαμόλαδο που έφτιαξε μόνος του και έδωσε τη συνταγή εξηγώντας που αυτό βοηθάει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

“Έτοιμο και το θαυματουργό σπαθόλαδο/ βαλσαμόλαδο! Μάζεψα το σπαθόχορτο τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου το έβαλα στο γυάλινο βάζο με βιολογικό ελαιόλαδο το άφησα για 30 με 40 ημέρες στον ήλιο και έτοιμο. Έμαθα για τις ιδιότητές του από τις γιαγιάδες μου. Ιδανικό για πολλές χρήσεις από κάψιμο του Ήλιου, δερματικά, πόνους μυων/αρθρώσεων κλπ”, έγραψε ο ηθοποιός.

 

View this post on Instagram

 

Έτοιμο και το θαυματουργό σπαθόλαδο/ βαλσαμόλαδο ☀️☀️☀️!! Μάζεψα το σπαθόχορτο τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου το έβαλα στο γυάλινο βάζο με βιολογικό ελαιόλαδο το άφησα για 30 με 40 ημέρες στον ήλιο Και έτοιμο. Έμαθα για τις ιδιότητές του από τις γιαγιάδες μου. Ιδανικό για πολλές χρήσεις από κάψιμο του Ήλιου, δερματικά, πόνους μυων/αρθρώσεων κλπ. #stjohnswort #medicinalherbs #traditionalhealing

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ