Θανάσης Αλευράς παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες της Κιβωτού και για την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, για την κατάθλιψη, για το αυτοάνοσο που τον είχε ταλαιπωρήσει αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά.

«Την ευστροφία του Νίκου δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, έχει εκπαιδευτεί πολλά χρόνια πάνω σε αυτό. Είναι ένα άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά, ισχύει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης γιατί τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο νιώθεις ότι έχει μια παραπάνω ευκολία να του πει το οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο αλλά περάσαμε φανταστικά», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς. 

Όσον αφορά στις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου αλλά και την γνωριμία του με τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος ανέφερε: «Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια. Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω», σημείωσε ο Θανάσης Αλευράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ